Translate

Creative Commons

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra de Eco-Mama està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons

Creative Commons

diumenge, 12 d’octubre del 2014

Solució per tovalloletes de tela

Hola noies,  avui us porto una recepta, però aquesta no es BLW, aquesta és per la higiene del culet, us presento "l'unguentu" que jo faig per fer servis amb les tovalloletes de tela:

INGREDIENTS:
Camamilla (doble dosis) “antisèptic
Sabó neutre (jo faig servir de calèndula de weleda) “neteja, antiinflamatori i antisèptic
Oli d’oliva (o ametlles) “hidrata”
Oli d’arbre deté (dues gotetes, literal) “desinfecta


En una tassa faig una infusió doble de camamilla, hi afegeixo un xorret petit de sabó, un xorret d’oli d’oliva i dues gotetes d’Oli d’arbre de té, remeno bé i deixo refredar.

El resultat el poso en un difusor per fer servir amb les tovalloletes de tela (remenant sempre abans de cada ús), però també el pots posar en un taper, amb un rollo de cuina tallat per la meitat i sense el cartronet del mig, xupa “l’unguento”, i pel centre amb cura vas estirant els paperets i ja tens tovalloletes humides casolanes!






2 comentaris:

  1. On es compren les tovalloletes de tela?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Imma, les pots trobar a qualsevol botiga de criança respectuosa on venguin bolquers, també les pots fer tu o també en trobaras aquí mateix si vols, a l'apartat de productes / bolquers de tela
      http://ecomamaproductes.blogspot.com.es/2013/11/forro-deshechable.html?m=1 Trobaras tovalloletes i muselines de bambú. Les dues van molt bé!

      Elimina