Translate

Creative Commons

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra de Eco-Mama està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons

Creative Commons

dissabte, 18 d’octubre del 2014

Pebrots farcits d’arròs amb verdures



papryka



Ingredients:

2 pebrots vermells
1 ceba
2 pastanagues
2 tomàquets
1 carbassó
5 xampinyons
1 gra d'all
Sal, pebre i especies al gust (a mi m'agrada amb alfàbrega o farigola
1/2 got d'arròs integral (a mi m'agrada el basmati)


Posem a bullir 1/2 got d'arròs  integral amb aproximadament 1 got d'aigua fins que aquesta s'evapori (millor si l'arròs no queda fet del tot, s'acabarà de fer al forn)

Triturem totes les verdures, menys els xampinyons que els tallarem a daus i ho pochem en una paella o casserola antiadherent amb un polsim de sal perquè deixin anar el seu propi suc. Hi afegim l'arròs i les espècies escollides.

Mentre preparem els pebrots, preescalfem el forn. Obrim els pebrots per dalt com si fossin una tapa i els netegem de llavors. Els farcim fins a la meitat o ¾ de l'arròs amb verdures, els tapem, els untem d'oli i els posem al forn uns 40 o 45 minuts on s'acabarà de fer l'arròs al forn amb el suc dels pebrots.


Pepper with rice stuffing, feta and yoghurt




Un dinar boníssim, saníssim i súper complert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada