Translate

Creative Commons

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra de Eco-Mama està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons

Creative Commons

dimarts, 19 de novembre del 2013

Pizza de massa de coliflor amb pollastre a lo Marrakeich / Pizza de masa de coliflor con pollo a lo Marrakech

Pizza de massa de coliflor amb pollastre a lo Marrakech 





Ingredients: 

Per la massa 

  •       1/2 coliflor
  •       1 ou
  •       150g de formatge fresc baix en sal
  •       Un polsim de Sal
  •       Alfàbrega


Per el contingut

  • Tomàquet natural triturat
  • Formatge rallar baix en sal 
o  (Emmental, és el més baix en sal que hem trobat 0'22 per cada 100 g) 
  • Pit de Pollastre picat
  • Ceba
  • Barreja d’espècies 
o  (comí, pebre roig dolç, julivert, pebre negre i una miqueta de canyella)



Abans de començar, encendre el forn i així es va escalfant

Per la massa

  1. Rentarem la coliflor, la tallarem i la passarem per la picadora.
  2.  El resultat el posarem 15 minuts al forn o 10 al microones.
  3. Mentrestant posem en la picadora un ou, el formatge fresc, l'alfàbrega picada i una miqueta de sal , i ho triturem.
  4. Hi afegim la coliflor cuita i barregem molt bé (jo ho he fet amb la mateixa picadora)
  5. Posem la massa en la safata per al forn amb paper per al forn o alumini amb una goteta d’oli.
  6. 10 minuts al forn i farcir a gust





Per el contingut de pollastre a lo Marrakech


  1. En una paella amb una miqueta d'oli daurem la ceba i el pollastre picat amb la barreja d'espècies.
  2. Quan la pizza esta feta, posem una base de tomàquet trinxat natural, formatge picat, el pollastre amb ceba i espècies i damunt més formatge picat.
  3. Gratinem i ja està.






_________________________________________________________________

Pizza de masa de coliflor con pollo a lo Marrakech


Ingredientes:

Para la masa

1/2 coliflor
1 huevo
150g de queso fresco bajo en sal
Una pizca de Sal
Albahaca

Para el contenido

Tomate natural triturado
Queso rallado bajo en sal
          (Emmental, es el más bajo en sal que hemos encontrado 0'22 por cada 100 g)
Pechuga de pollo picada
Cebolla
Mezcla de Especies 
       (comino, pimentón dulce,  perejil, pimienta negra y un poquito de canela)


Para la masa

1. Lavaremos la coliflor, la cortaremos y la pasaremos por la picadora.
2. El resultado lo pondremos 15 minutos al horno o 10 al microondas.
3. Mientras tanto ponemos en la picadora un huevo, el queso fresco, la albahaca picada y un poquito de sal , y lo trituramos.
4. añadimos la coliflor cocida y mezclamos muy bien (yo lo he hecho con la misma picadora)
5. Ponemos la massa en la bandeja para el horno con papel para el horno o aluminio con una gotita de aceite.
6. 10 minutos al horno y condimentar a gusto




Para el contenido de pollo a lo Marrakech

1. En una sartén con un poquito de aceite doramos la cebolla y el pollo picado con la mezcla de especies.
2. Cuando la pizza este hecha, ponemos una base de tomate triturado natural, queso picado, el pollo con cebolla y especies y encima más queso picado.
3. Gratinamos y ya está.

1 comentari: