Translate

Creative Commons

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra de Eco-Mama està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons

Creative Commons

dimecres, 18 de desembre de 2013

Sinergies i col.laboracions / Sinergias y colaboraciones

Sinergies i col·laboracions


M'encanta aquesta definició: 

La sinergia és la integració d'elements que fa com a resultat quelcom més gran que la simple suma d'aquests elements, és a dir, quan dos o més elements s'uneixen sinèrgicament creen un resultat que aprofita i maximitza les qualitats de cadascun dels elements.

Doncs això, sinergia o altrament dit, acció conjunta o treball en conjunt. 

Fa poc ja us anunciàvem que venien temps de canvis i així és, estem vivint uns dies molt especials, amb molts canvis, moltes emocions, nous projectes, trobades i il·lusions...

A Eco-Mama estem vivint el final d'una etapa molt bonica i a punt de començar-ne una altra amb molta emoció, moltes ganes, molta energia i que, sobretot, ve marcada per les sinergies i les col·laboracions amb altres centres i professionals, amb altres mares, famílies i dones, emprenedores i decidides a les quals els ha agradat el projecte de Eco-Mama i amb les quals estem segurs que podrem fer coses molt boniques.

I com estic molt emocionada i tinc ganes de compartir, vaig a explicar-vos la primera d'aquestes, i per a mi, una de les més importants.

El divendres vaig tenir una trobada amb Neus de Espai Salut Varem estar parlant obertament sobre el projecte d’Eco-Mama i el seu preciós projecte, espai salut. Vam parlar sobre les activitats que fan el centre i sobre les activitats que fem des d’Eco-Mama i la veritat és que és una sinergia perfecta... de seguida vam veure que podíem unir forces i energies i ella, molt generosa, ens va obrir les portes del seu centre i ens va cedir el seu espai físic per poder fer-hi les trobades setmanals de "Mares en tribu" i altres activitats com dansa amb nadons, xerrades i tallers d’Eco-Mama.


http://www.espaisalut.cat/


Crec, espero i desitjo que aquesta col·laboració vagi molt bé, estic convençuda que marcarà l'inici d'una nova etapa meravellosa i que en unir esforços, podrem fer coses molt boniques. Estic molt agraïda a Neus per aquesta oportunitat que ens brinda i per donar-nos la  possibilitat de poder-nos seguir trobant amb el grup de mares.

Què dir sobre Neus? Doncs la Neus és dona, mare, gran professional i emprenedora. És acupuntora i fisioterapeuta i com podeu comprovar és molt generosa i creu realment en les sinergies com la que estem a punt d'iniciar.

El seu centre, Espai salut, és una meravella. Ofereixen un servei molt professional, molt especialitzat i amb un tracte molt personalitzat, en un entorn petitó però molt acollidor, consta de diverses sales de teràpies (Fisioteràpia, acupuntura, Osteopatia...) i d'un petit gimnàs per a grups (Aquest és el que utilitzarà Eco-Mama).

Fan moltes teràpies (Fisioteràpia, acupuntura, dietoteràpia energètica, osteopatia, biomagnetisme i massatge tui-na) programes molt interessants (deixar de fumar, acaba amb la migranya, ansietat i estrès, aprimar, combat la fibromialgia, fascitis plantar, dorm bé, augmenta la fertilitat i alopècia areata) i com no activitats (Hipopressius, Mètode Pilates i Nordic walking)
Tenim una mare de la tribu que va cada dissabte a fer gimnàstica abdominal hipopressiva en el centre i ens comenta que és una passada, qui porta les classes és la glòria i també fisioterapeuta especialitzada en sòl pèlvic. Ens comenta que és una gran professional, les seves sessions són totalment personalitzades amb molt poques participants per grup i que abans començar, mesura el perímetre, mira la tensió i fa una mica de avaluació de l'estat de cada participant. O sigui el que dèiem, en el centre preval la qualitat i l'atenció personalitzada i això ens encanta, va molt en la línia de Eco-Mama.

Així que us convidem a visitar la seva pàgina i com no el seu centre.
En breu i amb moltes ganes, començarem les nostres activitats allà. Seguirem informant._______________________________________________
Sinergias y colaboraciones
Me encanta esta definición:


La sinergia es la integración de elementos que hace como resultado algo más grande que la simple suma de estos elementos, es decir, cuando dos o más elementos se unen sinèrgicamente crean un resultado que aprovecha y maximiza las calidades de cada uno de los elementos.Pues esto, sinergia o dicho de otro modo, acción conjunta o trabajo en conjunto.

Hace poco ya os anunciamos que venían cambios y así es, estamos viviendo unos días muy especiales, con muchos cambios, muchas emociones, nuevos proyectos, encuentros y ilusiones...

En Eco-Mama estamos en el final de una etapa muy bonita y a punto de empezar otra con mucha emoción, muchas ganas, mucha energía y que sobre todo, viene marcada por las sinergias y las colaboraciones con otros centros y profesionales, con otras madres, familias y mujeres, emprendedoras y decididas a las que les ha gustado el proyecto de Eco-mama y con las que estamos seguros que podremos hacer cosas muy bonitas.

Y como estoy muy emocionada y tengo ganas de compartir, voy a contaros la primera de estas, y para mí, una de las más importantes.

El viernes tuve un encuentro con Neus de espai salut. Estuvimos hablando largo y tendido sobre el proyecto de Eco-Mama y su precioso proyecto el espai salut. Hablamos sobre las actividades que hacen en el centro y sobre las actividades que hacemos desde Eco-Mama; la verdad es que es una fusión perfecta... enseguida vimos que podíamos unir fuerzas y energias y ella, muy generosa, nos abrió las puertas de su centro y nos cedió su espacio físico para poder hacer ahí los encuentros semanales de "Mares en tribu" y otras actividades como la danza con bebés, las charlas y los talleres de Eco-Mama.

http://www.espaisalut.cat/


Creo, espero y deseo que esta colaboración vaya muy bien, estoy convencida que marcará el inicio de una nueva etapa maravillosa y que al unir esfuerzos podremos hacer cosas muy bonitas. Estoy muy agradecida a Neus por esta oportunidad que nos brinda y por la posibilidad de poder seguir encontrándonos con el grupo de madres.

Qué decir sobre Neus?  Neus es mujer, madre, gran profesional y emprendedora.  Es acupuntora y fisioterapeuta y como podéis comprobar es muy generosa y cree realmente en las sinergias como la que estamos a punto de iniciar. 

Su centro, Espaisalut,  es una maravilla. Ofrecen un servicio muy profesional, muy especializado y con un trato muy personalizado, en un entorno pequeñito pero muy acogedor, consta de varias salas de terapias ( Fisioterapia, acupuntura, Osteopatía...) y de un pequeño gimnasio para grupos ( Este es el que usará Eco-Mama). 

Hacen muchas terapias ( Fisioterapia, acupuntura,  dietoterapia energética, osteopatía, biomagnetismo y masaje tui-na) programas muy interessantes (dejar de fumar, acaba con la migraña, ansiedad y estrés, adelgazar, combate la fibromialgia, fascitis plantar, duerme bien, aumenta la fertilidad y alopecia areata) y como no actividades (Hipopresivos, Método Pilates y Nordic walking)Tenemos una madre de la tribu que va cada sábado a hacer gimnasia abdominal hipopresiva en el centro y nos comenta que es una pasada. Gloria es también fisioterapeuta especializada en suelo pélvico y nos comentan que es una gran profesional, sus sesiones son totalmente personalizadas con muy pocas participantes por grupo y nos comenta que antes de empezar, se mide el perímetro, se mira la tensión y se hace un poco de evaluación del estado de cada participante. O sea, lo que decíamos, en el centro prima la calidad y la atención personalizada y esto nos encanta, va mucho en la línia de Eco-Mama. 

Os invitamos a visitar su página y como no su centro.

En breve y con muchas ganas,  empezaremos nuestras actividades allí. Seguiremos informando.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada